Stav Ligy Českého Ležáku 2023/2024 po MVP - Moravská Vernisáž Piva

27. kvě 2024 17:25 #1 od Michal Roud
Ahoj Ligáci!
Soubor přílohy:
25.5. proběhla degusatční soutěž MVP - Moravská Vernisáž Piva, kdy prvně byla k tomuto festivalu uspořádána i degustační domovarnická soutěž, která je také součástí Ligy Českého Ležáku.Zde je aktuální bodové hodnocení v tabulce a za necelé 2 týdny nás čeká Jedon dlad a jedon chmel :-)

Připomínám, (jako vždy) že tento rok se finální skóre bude počítat z 5 nejlepších výsledků z celého ročníku soutěží, takže máte ještě spoustu času na vylepšení - nové přihlášky už jsou zbytečné.

FB odkaz na letošní termíny soutěží:
www.facebook.com/groups/domacipivo/posts/10160977038374393/

Držím palce a Dej Bůh ŠTĚSTÍ!!!

Technická připomínka: Vím, že se opakuji, ale opakování je matka moudrosti.
1. Na Ligu je potřeba se nejprve 1x přihlásit před 1. soutěží, které se chcete účastnit...díky letošním 10 soutěžím máte nyní před mazákem poslední možnost. (Pivobel byl z organizačních důvodů letos zrušen), ale nezapomeňte na to! (kdo to nyní nestihl, v tabulce označeno jako "registrace")
2. Když posíláte do některé soutěže 2 ležáky (která to umožňuje), je potřeba předem nahlásit, který ležák se bude započítávat do Ligy. Když tak neučiníte, přicházíte tím o body (v tabulce označené jako "2 vzorky" )
3. Do soutěží je potřeba se přihlašovat vždy stejným jménem, nad jmény běží vyhledávací automat a pak vás tabulka ligy "nevidí" . Jako např. Jirka a Jiří nebo Honza a Jan. Ne vždy mám šanci to odhalit namátkovou kontrolou. Ani mezery za jménem nebo příjmením mi nepomůžou. Čeho si samozřejmě všimnu, to opravím
4. Když se nenajdete, nebo je u vašeho jména špatné hodnocení, dejte mi vědět, díky výše zmíněnému se to může stát a pak tu také máme lidský faktor.Děkuji za pozornost, to je vše

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Kalendář

po út st čt so ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10